Twitter & Facebook
Nieuwsbrief
Waar zijn wij?

KERAMIEKMOMENT DIEPENHEIM

Data 1e weekend: donderdag 10 t/m zondag 13 april
Data 2e weekend: donderdag 17 t/m maaandag 21 april (paasweekend)
Tijdens KeramiekMoment Diepenheim zijn we alle dagen open van 10.30 tot 17.00.
 

Onze exposanten (Tijdens en na KeramiekMOMENT)

Keramiek van Arja Hoogstad Lees meer >>

Keramiek van Pauline Hoeboer Lees meer >>

 

UIT ONZE KEUKEN

Een lekker kopje koffie met huisgemaakt gebak of iets hartigs? Wij zullen een wisselend assortiment aanbieden met aantrekkelijke prijzen. KeramiekMoment aanbieding: kopje koffie met een zelfgebakken krentewegge. Voor de kinderen is er ranja met een ballon.
 

PARKEERGELEGENHEID

Bij Erve de Wezel is volop de gelegenheid om gratis te parkeren. Heel handig tijdens de Keramiek dagen! In overleg (liefst vooraf even bellen of mailen) is het mogelijk om een fiets te huren vanaf Erve de Wezel. Een mooie gelegenheid om in het prachtige landschap al fietsend galeries te bezoeken.

 

KERAMIEKMOMENT DIEPENHEIM 

Op hun ‘eigen-wijze’ staan deze kunstenaars garant voor een grote diversiteit aan keramisch werk. Met hun deelname aan dit evenement wordt de veelzijdigheid van keramiek als kunstuiting nadrukkelijk gemanifesteerd. Abstract, figuratief, installaties, unica, wandwerk, gebruiksmultiples en sieraden.

U kunt uw dag Diepenheim vanaf 10.30 uur beginnen bij Restaurant de Kokkerieje, Grotestraat 94 -aan het plein Onder de Platanen- in hartje Diepenheim. Hier kunt u voor slechts 3 euro een fraai boekje aanschaffen waarin alle locaties en kunstenaars en foto’s van het werk zijn terug te vinden evenals het interessante randprogramma. De locaties zijn vanaf 11.00 uur open en ook daar kunt u het programma verkrijgen. Gastvrij Diepenheim op zijn best waar de bezoeker een warm onthaal zal krijgen.


Deelnemende kunstenaars:
Ursula Commandeur, Karin Bablok, Moki Last, Riet Bakker, Margreet Zwetsloot, Carla Dijk, Ellen Rijsdorp, Jeroen Endeveld, Henneke Chevalier, Nina Veluwenkamp, Fija Ossewaarde, Job Heykamp, Arthur Mac William, Judith de Vries, Janneke Bruines, Pauline Hoeboer, Arja Hoogstad, Frans Ottink, Gerdi Zwaan, Gijs Assmann, Ulrike Rehm, Hans van Hoek, Netty Janssens, Marieke van Katwijk, Susanne Haag, Anneke Janssen-Kniesmeijer, Annette Defoort en Christien Dutoit

Naast de exposities zullen er ook enkele interessante side-events worden gehouden.
Zie voor de actualiteit www.keramiekmomentdiepenheim.nl