Twitter & Facebook
Nieuwsbrief
Waar zijn wij?

EXPOSANTEN tijdens KUNSTMOMENT 2014

(DONDERDAG 9 TOT EN MET ZONDAG 19 OKTOBER 2014) 

Bekijk ons speciale programma >>

 

KunstMoment Diepenheim 2014

In 2005 vierde het kleine stedeke Diepenheim in Twente haar 900e verjaardag. In dat jaar werd het eerste Kunstmoment georganiseerd. Op meerdere plekken in Diepenheim was bijzondere en gevarieerde kunst te zien. De bezoekers stroomden toe en de reacties waren positief van waaruit de organisatie besloot om in elk geval vijf jaar lang een dergelijk evenement in de herfstvakantie te organiseren. Inmiddels zijn die vijf jaar al voorbij en nog steeds is Kunstmoment Diepenheim een groot en succesvol evenement. De kwaliteit van de getoonde kunst is hoog en de organisatie spant zich tot het uiterste in om het evenement afwisselend en verrassend te houden. Vele duizenden bezoekers weten rond de herfstvakantie het Stedeke in Twente te vinden.

Je bent van harte welkom om ook een kijkje te komen nemen.

www.kunstmomentdiepenheim.nl
www.vvvhofvantwente.nl

Aan het programma van 2014 wordt momenteel hard gewerkt. De kwaliteit van de ingezonden kunst is hoog en zeer gevarieerd. De kunstcommissie stelt momenteel het programma voor 2014 samen.

Bijzonder Kunst-RUIL-moment.

Tijdens KunstMonent kan je op diverse kunstwerken als bezoeker een alternatief bod doen. Biedt bijvoorbeeld de kunstenaar twee of drie weken gratis je huisje in Zuid-Frankrijk aan. Of een nieuwe website, de tuin onder handen te nemen. Ook mag kunst tegen kunst worden geruild. Doe een bod en kijk of de kunstenaar ermee akkoord gaat.
 

Uit onze keuken

Een lekker kopje koffie met huisgemaakt gebak of iets hartigs? Wij zullen een wisselend assortiment aanbieden met aantrekkelijke prijzen. Kunstmoment aanbieding: kopje koffie met een zelfgebakken krentewegge. Voor de kinderen is er ranja met een ballon.
 

Parkeergelegenheid

Bij Erve de Wezel is volop de gelegenheid om gratis te parkeren. Heel handig tijdens de KunstMoment dagen! In overleg (liefst vooraf even bellen of mailen) is het mogelijk om een fiets te huren vanaf Erve de Wezel. Een mooie gelegenheid om in het prachtige landschap al fietsend galeries te bezoeken.