Twitter & Facebook
Nieuwsbrief
Waar zijn wij?

Kunst Moment Diepenheim 2011

Kunstmoment Diepenheim is kunstbeleving en onthaasten in één. Het Twentse Stedeke Diepenheim is ook tijdens KunstMoment een levendige broedplaats voor Kunst en Kultuur en tijdens Kunstmoment staat het elf dagen lang in het teken van ‘beeldende kunst’. Het landschap in herfsttooi in combinatie met kunst op verrassende plekken staat garant voor "kunstbeleving in optima forma". Vele Diepenheimers stellen tijdens Kunstmoment hun huis, tuin en erf, galerie, atelier, of bedrijf open en u mag ontspannen genieten van hoogwaardige kunst op deze fraai gelegen locaties.

Lees meer over KunstMoment 2012 bij Erve de Wezel >>

Openingstijden: dagelijks van 11.00 uur tot 17.00 uur

Op meer dan vijftig locaties zal kunst te zien zijn van honderd kunstenaars. Van glaskunst tot sieraden, schilderijen, sculpturen en beelden, maar ook voorstellingen en workshops. De locaties van Kunstmoment Diepenheim zijn gevarieerd. Van achtertuin, tot boerenschuur, van kasteel tot het piepkleine oude kleermakershuisje in het centrum. Veel mooie monumentale panden in Diepenheim stellen voor deze gelegenheid hun deuren open.

 

Dit jaar wordt Kunstmoment Diepenheim voor de zevende maal georganiseerd. De voorgaande jaren waren zeer succesvol en het evenement trekt steeds meer bezoekers. Vorig jaar wisten bijna 10.000 mensen het kleinste stadje van Overijssel te vinden.

Je bent van harte welkom om ook een kijkje te komen nemen.

www.kunstmomentdiepenheim.nl
www.vvvhofvantwente.nl

Aan het programma van 2011 wordt momenteel hard gewerkt. De kwaliteit van de ingezonden kunst is hoog en zeer gevarieerd. De kunstcommissie stelt momenteel het programma voor 2011 samen.

Bijzonder Kunst-RUIL-moment.

Tijdens KunstMonent kan je op diverse kunstwerken als bezoeker een alternatief bod doen. Biedt bijvoorbeeld de kunstenaar twee of drie weken gratis je huisje in Zuid-Frankrijk aan. Of een nieuwe website, de tuin onder handen te nemen. Ook mag kunst tegen kunst worden geruild. Doe een bod en kijk of de kunstenaar ermee akkoord gaat.

 

 

Ons programma tijdens Kunstmoment Diepenheim 2011

De exposanten tijdens KunstMoment Diepenheim 2011(13 t/m 23 oktober) zijn:

José Walinga

Lees meer over de expositie van Jose Walinga >

Bert Bisperink

Lees meer over de expositie Bert Bisperink >

Willemien van Gurp

Willemien van Gurp legt haar zelf niet vast waardoor het beeld “ontstaat” en een avontuur wordt. Afgelopen jaren kwam er telkens een ram tevoorschijn, elke keer weer een andere. Dit verwonderde en fascineerde en heeft geleid tot een verzameling  raku gestookte zwarte rammenkoppen. Zij vormen een mooi geheel in het oude schuurtje waarvan het stucwerk van de muren in verval is. De geschilderde paneeltjes buiten zijn “objectjes” die buiten een mooi spel aangaan met de omgeving,“dansend door de omgeving”.

>> Op zondag 23 oktober (tijdens KunstMoment) geeft Willemien van Gurp een schilderdemonstratie onder de hooikap op het erf van Erve de Wezel. Tijdstip 14.00 uur. <<

 

Algemene informatie over KunstMoment Diepenheim 2011

 

Uit onze keuken

Een lekker kopje koffie met huisgemaakt gebak of iets hartigs? Wij zullen een wisselend assortiment aanbieden met aantrekkelijke prijzen. Kunstmoment aanbieding: kopje koffie met een zelfgebakken krentewegge. Voor de kinderen is er ranja met een ballon.

Parkeergelegenheid

Bij Erve de Wezel is volop de gelegenheid om gratis te parkeren. Heel handig tijdens de KunstMoment dagen! In overleg (liefst vooraf even bellen of mailen) is het mogelijk om een fiets te huren vanaf Erve de Wezel. Een mooie gelegenheid om in het prachtige landschap al fietsend galeries te bezoeken.